Order och leveranser

 

Uppdaterad: 20 okt 2017
 

 

View Ewert Johansson's LinkedIn profile

Webbkarta               Nyhetsinfo

 

Startsida > Produkter > Temperatur > Standard

utskriftsvänlig sida

 

TEMPERATUR - STANDARD, GOLVVÄRME

Golv
Normalt regleras golvvärme av lufttemperatur-givare. Dessa skall vanligtvis monteras i höjd med strömbrytaren (mellan 0.8 till 1.5 meter från golvet) så att de avläser en representativ temperatur. Att montera luftgivare nära golv eller tak är inte effektivt.

För golv med sten- eller kakelplattor, speciellt i badrum, rekommenderas att man placerar en givare försänkt i golvet, under den sista plattan, jämte en lufttemperaturgivare.

Detta gör att golvet hålls varmt även när lufttemperaturen är tillfredsställande. Fastän detta kommer att resultera i att den inställda temperaturen överskrids, tycker nog många att detta är att föredra än att gå på ett kallt stengolv (speciellt om man precis tagit ett varmt bad eller dusch).
 

TFS

UFT LPT FTT

Datablad

Datablad Datablad Datablad
       

TFS

 

LPT

FTT

 

Prislista

CE-cert. CE-cert. CE-cert.
       

För elektrisk golvuppvärmning är det i de flesta fall nödvändigt för golvgivare att de anpassas till varje golvzon, jämte luftgivaren.

Till skillnad från vattenslingor där temperaturen på vattnet noggrant kontrolleras och det därför är omöjligt att generera farliga yttemperaturer, kan elektriska värmeelement göra så golvet blir obehagligt varmt.

Genom att använda golvgivare kan vi ställa in både den minsta och högsta temperaturen för golvet.

   

E-post: ewert@automatikprodukter.se

Tel: +46(0)31-287202

Mobil: +46(0)708-885298

Disclaimer

Webmaster

blog counter