Order och leveranser

 

Uppdaterad: 3 okt 2019
 

 

View Ewert Johansson's LinkedIn profile

Webbkarta               Nyhetsinfo

 

Startsida > Produkter > Trådlös styr

utskriftsvänlig sida

 

TRÅDLÖST - SensiNet System

   

SensiNET Mesh-router
SensiNet MESH-1020 är en routerenhet för datainsamling som automatiskt konfigurerar sig själv till ett trådlöst mesh-nätverk och tjänar till att trådlöst utöka räckvidden av hela SensiNet-systemet genom att ta emot och omdirigera meddelanden. Denna utvidgning kan användas för att ge ytterligare sökvägsredundans eller för att utöka nätverkets räckvidd utöver det som kan åstadkommas med en enda punkt till punkt-anslutning.


MESH-1020 upprätthåller både primära och sekundära förbindelser med andra SensiNet-enheter för att säkerställa den totala datainsamlingstillförlitligheten och redundans. Systemet behöver inga datakablar, och inkluderar batteribackup. MESH 1020 tillåter en mycket hög nivå av feltolerans till nätverket SeniNet genom sin förmåga att söka nya kommunikationsvägar i händelse av primära och sekundära störningar på grund av maskinvarufel eller radiostörningar.

Nätverksfördelar med SensiNet

  • Tillförlitligt - Mesh-nätverk ger tillgång till flera beprövade och felfria kommunikationsvägar för datainsamling samtidigt som systemet ser till att meddelandet alltid går fram medan ”spread spectrum” med hoppande radiofrekvenser eliminerar interferenseffekter. Nätverket är också självläkande och kan återhämta sig från avbrott genom att söka alternativa kommunikationsvägar.

  • Flexibelt - Flytta, lägg till eller ta bort givare – och nätverket konfigurerar sig självt automatiskt.

  • Universellt - Multiprotokoll, inklusive Modbus, OPC, SNMP, ODBC och Web Services säkerställer systemets kompatibilitet eller kör systemet som ett fristående dataloggningssystem med lokal eller webbaserad loggning.

  • Skalbart - Samma nätverk kan börja med en enda punkt och växa till tusentals utan att man behöver byta några komponenter eller få någon prestandaförlust.

 

E-post: ewert@automatikprodukter.se

Tel: +46(0)31-287202

Mobil: +46(0)708-885298

Disclaimer

Webmaster

blog counter