Order och leveranser

 

Uppdaterad: 3 okt 2019
 

 

View Ewert Johansson's LinkedIn profile

Webbkarta               Nyhetsinfo

 

Startsida > Produkter > Trådlös styr

utskriftsvänlig sida

 

TRÅDLÖST - SensiNet System

   

SensiNet Sentry Series Smart Sensor – produktfamilj
Den nya produktfamiljen SensiNet Sentry bygger på den beprövade tillförlitligheten i SensiNets trådlösa nätverk med nya spännande funktioner.

Det specialdesignade huset är försett med ett unikt väggfäste och ökat luftflöde som gör att de högpresterande inbäddade MEMS-givarna nu reagerar ännu snabbare på förändringar i omgivande förhållanden.

Den nya designen innehåller också ett separat, förstorat batterifack med ett batteri i ”C”-storlek vilket ger givaren väsentligt utökad livslängd.


Rack Sentry Multi-Point - Temperaturgivare
Datainsamlingssystemet TEHU-2123 för smarta givare är en trådlös trepunkters temperaturövervakningsenhet och komponent i SensiNets trådlösa givarnätverk.

Den rapporterar omgivande temperaturmätningar mycket exakt i realtid och är speciellt utformad för att mäta de låga, mellersta och höga värdena på in- och utgångar i rackmonterade servrar i datacenter utan sladdar och är FCC och CE-godkända för licensdrift över hela världen.

TEHU-2123 använder mycket exakta MEMS ”solid state”-givare. Ett utbytbart batteri i storlek ”C” ger tillförlitlig drift i många år.


Smart Sensor - Temperatur- och luftfuktighetsgivare
Datainsamlingssystemet TEHU-2121 för smarta givare är en trådlös övervakningssystem för temperatur och luftfuktighet som ingår i SensiNets trådlösa givarnätverk.

Det rapporterar omgivande temperatur och luftfuktighet mycket exakt i realtid utan sladdar och är FCC och CE-godkänd för körkort drift över hela världen.

TEHU-2121 använder en mycket exakt, inbyggd MEMS solid state givare och finns i en inbäddad konfiguration för omgivande applikationer. Ett utbytbart batteri i storlek ”C” ger tillförlitlig drift i många år.


Smart Sensor - Temperaturgivare
Datainsamlingssystemet TEHU-2120 för smarta givare är ett trådlöst övervakningssystem för temperatur som ingår i SensiNets trådlösa givarnätverk.

Det rapporterar omgivande temperatur mycket exakt i realtid utan sladdar och är FCC och CE-godkänd för licensdrift över hela världen.

TEHU-2120 använder en mycket noggrann, inbäddad MEMS "solid state" givare och finns i en inbäddad konfiguration för omgivande program eller med uppkopplade givare för övervakning av utrymmen eller multipunkter från en enda enhet. Ett utbytbart batteri i storlek ”C” ger tillförlitlig drift i många år.


Smart Sensor - Temperaturmotstånd (RTD)
Datainsamlingssystemet TEHU-2120 för smarta givare är ett trådlöst övervakningssystem för olika temperaturmätningsinstrument som accepterar antingen 2 eller 4 standardenheter som ingår som komponenter i SensiNets trådlösa givarnätverk.

Det rapporterar omgivande temperatur mycket exakt i realtid utan sladdar och är FCC och CE-godkänd för licensdrift över hela världen.
 

 

 

TEMP-serien är konfigurerbar för FoTU typ och dess konfigurering (2, 3, 4 ledare) och övervakar även ingångarna för integritet och ger larmindikering vid givarfel. Den drivs av batterier eller kan vara ansluten till nätet via adapter för kontinuerlig drift.


Smart Sensor - Digital ingång
Smart Sensor datainsamlingssystem CONT-1022 är en kontaktövervakningsanordning som accepterar två kontaktingångar och är del av SensiNet trådlösa givarnätverk.

Den övervakar kontinuerligt tillståndet hos sina ingångar och rapporterar status på valbara rapporteringsintervall och kommer också att rapportera alla förändringar i status omedelbart för realtidsalarm.
CONT-1022 kan användas med en mängd olika omkopplare inklusive mekaniska, IR och magnetiska.


Smart Sensor - Analog ingång (4-20 mA)
Smart Sensor datainsamlingssystem CURR-1022 är en trådlös strömavkänningsanordning som accepterar två 0/4-20 mA-signaler och är en del av SensiNets trådlösa givarnätverk.

Den rapporterar mycket exakta realtidsmätningar utan kablar och är FCC och CE-godkänd för licensfri drift.

CURR-1022 har inbyggda batterier för trådlös drift eller kan utrustas med en extern DC (10-30VDC) strömförsörjning som samtidigt försörjer två loopdrivna sändare och URR-1022.

 

E-post: ewert@automatikprodukter.se

Tel: +46(0)31-287202

Mobil: +46(0)708-885298

Disclaimer

Webmaster

blog counter